Oenoferm Veltliner 20g

2.60 

Oenoferm Tipico 10g sú suché kvasinky určené na výrobu bielych vín. Hlavne pre odrody: Rizlingy, Pesecká Leanka, MT, SZ, VČS.

Dávkovanie: 20g/hl

Odporúčame zakúpiť spolu s tovarom aj výživu pre kvasinky.

Kategória:

Oenoferm® Veltliner F3 sú kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. bayanus pre kvasenie muštov odrody Veltlínske zelené. Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú overené špecializovanými laboratóriami.

Teplota kvasenia Odporúčaná teplota pri kvasení 14 – 17 ° C
Aróma – Klasické vína odrody Veltlínske zelené s nádychom korenistej arómy a pikantnosti – Podpora ovocných aróm a vnem po bielej mandli
Charakteristika – Nízke nároky na výživu. – Veľmi silná kvasná kinetika aj pri nízkych teplotách – Podpora zachovania kyselín – Vplyv na jablčno-mliečnu fermentáciu : skôr inhibičný
Odporúčané odrody – Veltlínske zelené, Veltlínske červené skoré,

F3‐Erbslöh proces výroby kvasiniek ‐ Fit for Fermentation
Osvedčené a uznávané Erbslöh- Oenoferm® kmene kvasiniek boli vo výrobe kvasiniek procesom F3 ešte posilnené. Pre rast a regeneráciu kvasiniek je nové médium bohaté na vitamíny a minerálne látky. To sú všetko potrebné látky v procese fázy rozmnožovania na získanie optimálnej hustoty kvasiniek, v stresových situáciách a aj vo fáze konečného kvasenia. Aróma vína je potom charakteristická pre odrodu a čistá.

Dávkovanie: 20-40 g/hl

Skladovanie: V chlade a suchu. Okamžite opätovne uzavrite otvorené balenia a do 2 – 3 dní spotrebujte.

Hmotnosť 0.024 kg
Rozmery 14 × 9 × 1 cm

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Oenoferm Veltliner 20g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Možno by sa Vám páčilo…