Enzym na vylisnost ...
 
Upozornenia
Vymazať všetko

Enzym na vylisnost a arómu

1 Príspevky
1 Užívatelia
0 Reactions
8 Zobrazení
(@valek-miroslav74)
Mladý výhonok Customer
Prihlásený: 4 mesiace pred
Príspevky: 7
Zakladateľ témy o  

Dobrý deň prajem.

Prosím vás o pár rád ohľadom enzymov .

Moj plán je po obrati hrozna a zomleti by som chcel robiť maceraciu bieleho mustu enzymom. Ale budem potrebovať aj dokyslit lebo je tam dosť vysoké ph okolo 3,9. A keďže je ešte stále dosť teplo tak by som aj zasiril borkenom, aka je postupnosť týchto krokov. Myslím si, že keď zasirim 10g/ha potom dokyslim kyselinou vinnou tak enzym na vylysnost nebude mať žiadny účinok. Prosím poraďte. Ďakujem a veľa zadaru pri oberacke.


   
Citát
Zdieľajte: