predchádzajúci produkt
nasledujúci produkt

DVD Členenie, servírovanie a kultúra podávania vína s praktickou ukážkou

3.00€
Porovnať

Popis

Aké údaje a v akej úprave majú byť na etikete vína podľa zákona?
Do akej kategórii máme zaradiť naše jednotlivé druhy vína?
Kedy je burčiak najlepší? (naše know how)
Ako prezentovať víno pri degustácii?
Ktorý pohár vybrať a akú teplotu má mať víno?
Ako správne nalievať víno?
Ako otvárať víno šablou?

A veĺa iných informácií popredkávaných vtipnými historkami nájdete na danom DVD.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.095 kg

Recenzie

Žádné recenzie.

Pridajte recenziu ako prvý “DVD Členenie, servírovanie a kultúra podávania vína s praktickou ukážkou”

Súvisiace produkty